První test Caen - 1944 FRANCE

04.11.2012 19:35

Zdravíme HD scénu.

Po dvouleté práci vychází BETA verze mapy Caen - 1944 FRANCE. V pondělí 18. 06. 2012 od 20:00 proběhne první ostrý test. Chceme mapu otestovat v klasické hře ve stylu okupace, kde se bude po mapě pohybovat alespoň 20 hráčů a případně vychytat poslední chyby, přidávat vlastní nápady, celkově ohodnotit a poté mapu vydat v oficiální podobě. Přijď tedy i ty aspoň oživit nejlepší českou akční hru, a spolupodílet se na další nové mapě! (Occ, Obj)
Pokud Tě to moc zaujalo, stačí SEM napsat vlastní nick a kontakt (Skype, ICQ, Xfire, Email), pak bude mapa odeslána po dohodě*. Jelikož se jedná pouze o BETA verzi nebude dána volně ke stažení. Pro funkčnost mapy je potřeba vlastnit datadisk Sabre Squadron.

Jestli vše půjde podle plánu, můžete očekávat další dvě mapy. První mapa (occ) bude napodobenina hry World of Tanks, kde se vše bude odehrávat na Africe 5 se 16 nebo 30 tanky. Druhá mapa (obj) mít nové úkoly (osvobození zajatců, získání dokumentů, navázání spojení přes rádio aj. Ještě není vybraná mapa, na které se to bude odehrávat.

Mapa se bude posílat 10 dnů před zahájení.

Poznámka: *Jedná se o dohodu, kdy hráč bude ponaučen s pravidly na serveru a nebude jiným způsobem rozšířovat mapu jiným hráčům, popřípadě hostitelům serveru, kteří si o mapu nepožádali na našem webu.



Švejk HO 37 & ATS clan